ПОМОЩ ЗА ВЕСИ

Да помогнем на Веси да се изправи отново на крака

Дарения Бюлетин Сподели

Български | English
 
 
 

Скъпи приятели

Весела Огнева живее с диагнозата множествена склероза - коварна болест, която я приковава на инвалидна количка.
С настоящата кампания събираме сумата от 25 000 лв. за лечение на Веси в специализирана клиника в Индия.
Остатъкът от сумата над 25 000 лв. ще бъде изполвана за закупуване на лекарства които Веси трябва да взима минимум година след лечението в Индия.

Който има възможност и желание, нека да помогне!

ДСК сметка в лева (BGN) ДСК сметка в евро (EUR)
BG15STSA93000010693585 BG90STSA93000021448662
Весела Енчева Огнева Весела Енчева Огнева

Скъпи приятели,

На 15 декември 2014 г. от 18 до 20 часа пред зала „Филип Кутев”, ул. "Иван Вазов" 2, (до Народен театър), ет. 4, ще има инициатива "Благотворителни щандове". Там ще има и щанд, от който ще можете да закупите сувенири и така да помогнем за набиране на средства за лечението на Веси от множествена склероза.
Предварително ви благодарим!

От Веси

Мили хора, така и почти нищо не ви споделих за лечението в Индия. Получих много лични съобщения, в които ме питате как се чувствам. Извинявам се, че досега отговарях вяло с “добре” или нещо от този сорт. Не знам защо, но откакто се прибрах съм доста отвеяна. Усамотително ми е, опитвам се да се концентрирам върху нещата, които е нужно да правя, за да се подобри състоянието ми.

Имам подобрения. Мога да кажа, че движа краката си малко по-добре, особено в глезените, което отдавна не ми се беше случвало и е безценно. Безценни са и дните, в които мога да се движа с опора само от едната страна, както и моментите, в които успявам да си клатя краката във въздуха. Тези неща не се случват всеки ден, но се случват и това е важното. За 4-те месеца в Индия забелязахме, че подобренията идват бавно и с времето остават за все по-дълго. Аюрведа действа бавно. При свръхемоционални хора като мен, действа още по-бавно, понеже още ми е трудно да запазвам спокойствието си. Но полагам усилия.

Засега мога да ви кажа, че докторът знае за кампанията и ми даде безплатно лекарствата, които трябва да приемам 10 месеца, след което трябва отново да се върна в клиниката за още 3 месеца. Целият курс на лечение продължава 3 години. В зависимост от състоянието ми докторът ще определя колко време се налага да стоя в клниката през тези 3 години.

Веси Огнева – още една стъпка напред – Прекрасна статия за Веси в списание 360°

Болестта не определя коя съм аз

Пирин - х. Синаница
събрани

4,020лв

 
необходими 24,000 лв  

сумата се актуализира ръчно

Благодарим Ви за даренията

ПРЕДАЙ

НАТАТЪК

Soul Kitchen - храна за душата

Можете да използвате тази картинка за линк към нашия сайт.

Help Vesi logo

Този сайт принадлежи на Весела Огнева | Сайтът е направен с Visia