ПОМОЩ ЗА ВЕСИ

Да помогнем на Веси да се изправи отново на крака

Дарения Бюлетин Сподели

Български | English
 
 

Лечение

Не съществува познато лекарство за множествена склероза. Лечението е насочено към възстановяване на функциите след пристъп, превенция от нови пристъпи и предотвратяване на трайната инвалидизация. Медикаментите използвани за лечение на МС могат да имат негативен ефект или да са слабо поносими от пациентите. Въпреки липсата на подкрепящи научни изследвания, много от заболелите се насочват към алтернативни методи на лечение. Трудно е да се прави прогноза. Тя зависи от формата на заболяването, индивидуалните характеристики и особености на болния, от началните симптоми, както и от степента и темпа на развитие и инвалидизация. Средната продължителност на живот при засегнатите пациенти е с 5 до 10 години по-ниска от останалата част на населението.

Добрата новина е, че за момента Веси успява да поддържа състоянието си. След като традиционната (западна) медицина не й помогна и състоянието й се влошаваше, тя се обърна към алтернативната. Промяната за една година упражнения, физиотерапия и ходене на планина беше впечатляваща - тя много укрепна. Ние, нейните приятели, искаме да стигнем още по-далеч - искаме тя да проходи отново. За целта избрахме клиниката на доктор Прашант, за която има множество отзиви за сериозно подобрение на състоянието на пациентите.

Невероятната история на инж. Тошко Тодоров

Имах множествена склероза, оздравях
Невероятната история на инж. Тошко Тодоров

 

 

Лечението като мантра

Лечението като мантра

 

Д-р Прашант

Д-р Прашант

 

Болестта не определя коя съм аз

Изложба ВЕСЕли Балкани - Враца, 4.12.2013, Весела Огнева и приятелиИзложба ВЕСЕли Балкани - Враца, 4.12.2013, Екологични тенискиУсмивката не слиза от лицето на това лъчезарно момиче въпреки всички мъки - заслужила е да й помогнем!Изложба ВЕСЕли Балкани - Враца, 4.12.2013, Сутрешен Блок ТВ Враца с Анелия Георгиева и Olif Molif
събрани

4,020лв

 
необходими 24,000 лв  

сумата се актуализира ръчно

Благодарим Ви за даренията

Можете да използвате тази картинка за линк към нашия сайт.

Help Vesi logo

Този сайт принадлежи на Весела Огнева | Сайтът е направен с Visia