ПОМОЩ ЗА ВЕСИ

Да помогнем на Веси да се изправи отново на крака

Дарения Бюлетин Сподели

Български | English
 
 

Не е трудно да се прави добро

Веско от Soul Kitchen
Веско от Soul Kitchen

 

Думи на Румяна Писанчева: "Знаеш ли, върнах си вярата в хората покрай тази кампания. Толкова затрогващи постъпки видях..."
Не е толкова трудно да направиш добро, колкото може би си мислят някои. Ето един пример. Вчера отидох да се срещна лично с Веси, която гостува на Руми и Джого. Исках да занеса нещо, казах на Руми че ще направя торта. Да, ама не съобразих че Веси не яде никакви животински продукти, включително масло и яйца, защото са противопоказни при МС. Това би се превърнало в тежко начинание за мен, ако не бях се сетила да се обърна към професионалисти. Отидох в Soul Kitchen на ул. Кокиче 13 в Лозенец и говорих с Бетси и Веско. Ако правиш нещата без сърце, всичко се превръща във финансова транзакция. Те обаче ми наговориха толкова позитивни неща за храната като лек и качество на живот, за мисленето, за отношението на хората, и направиха прекрасна торта за Веси, без дори да искат този разказ в замяна. Правя го по моя инициатива, за да разкажа че като правиш добро - ядеш вкусна торта. Беше направена от годжи бери, банани, кашу, кокосово масло, пресни фурми, рожков, бразилски орехи и бадеми, без глутен, без Е-та, сурова (без термична обработка) с изключение на агар-агара, и най-вече с грижа и любов за Веси. Съжалявам, че не я снимах преди да я ометем. "What goes around, comes around".

Болестта не определя коя съм аз

Изложба ВЕСЕли Балкани - Враца, 4.12.2013, Jeremy Martin в кадърИзложба ВЕСЕли Балкани - Враца, 4.12.2013, Весела Огнева и приятелиИзложба ВЕСЕли Балкани - Враца, 4.12.2013, Дарения за БЧК
събрани

4,020лв

 
необходими 24,000 лв  

сумата се актуализира ръчно

Благодарим Ви за даренията

Можете да използвате тази картинка за линк към нашия сайт.

Help Vesi logo

Този сайт принадлежи на Весела Огнева | Сайтът е направен с Visia